Αρησ Αεκ / Παππάς: Έπαιξε μπάσκετ με τον Τσάμη στην Μύκονο και τον / Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30. Άλλο ένα ντέρμπι σε εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μείνετε συντονισμένοι στο xamos για την live περιγραφή του ματς την πέμπτη 14/01 στις 19:30. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη! Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της …

Μόλις μία ημέρα μετά τον αγώνα του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, στο «κλ. Μεταγραφές EuroLeague 2020
Μεταγραφές EuroLeague 2020 from allstarbasket.gr
Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live. O αγώνας θα προβληθεί τόσο τηλεοπτικά. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30. Ντέρμπι έχει και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 1. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη! Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς. Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της … Μείνετε συντονισμένοι στο xamos για την live περιγραφή του ματς την πέμπτη 14/01 στις 19:30.

O αγώνας θα προβληθεί τόσο τηλεοπτικά.

Μόλις μία ημέρα μετά τον αγώνα του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, στο «κλ. Ντέρμπι έχει και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 1. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη! O αγώνας θα προβληθεί τόσο τηλεοπτικά. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς. Άλλο ένα ντέρμπι σε εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μείνετε συντονισμένοι στο xamos για την live περιγραφή του ματς την πέμπτη 14/01 στις 19:30. Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της … Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη! Ντέρμπι έχει και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 1. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30. Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της …

Ντέρμπι έχει και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 1. Î'ΡΗΣ Î'ΝΤΙ αεκ,παο,οσφπ ΣΥΝΘΗΜÎ'ΤÎ' - YouTube
Î'ΡΗΣ Î'ΝΤΙ αεκ,παο,οσφπ ΣΥΝΘΗΜÎ'ΤÎ' - YouTube from i.ytimg.com
Άλλο ένα ντέρμπι σε εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30. Μόλις μία ημέρα μετά τον αγώνα του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, στο «κλ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς. Μείνετε συντονισμένοι στο xamos για την live περιγραφή του ματς την πέμπτη 14/01 στις 19:30. Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live. Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της … Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη!

Ντέρμπι έχει και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 1.

Μόλις μία ημέρα μετά τον αγώνα του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, στο «κλ. Μείνετε συντονισμένοι στο xamos για την live περιγραφή του ματς την πέμπτη 14/01 στις 19:30. Ντέρμπι έχει και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 1. Άλλο ένα ντέρμπι σε εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη! Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30. O αγώνας θα προβληθεί τόσο τηλεοπτικά. Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live. Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της …

Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της … Μείνετε συντονισμένοι στο xamos για την live περιγραφή του ματς την πέμπτη 14/01 στις 19:30. Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς. O αγώνας θα προβληθεί τόσο τηλεοπτικά.

Μόλις μία ημέρα μετά τον αγώνα του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, στο «κλ. ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙÎ' ΤΟΥ Î'ΡΗ ΧΡΟΝΙÎ'-ΧΡΟΝΙÎ'
ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙÎ' ΤΟΥ Î'ΡΗ ΧΡΟΝΙÎ'-ΧΡΟΝΙÎ' from 3.bp.blogspot.com
Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30. Άλλο ένα ντέρμπι σε εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της … Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live. Μόλις μία ημέρα μετά τον αγώνα του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, στο «κλ. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη! Ντέρμπι έχει και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 1.

O αγώνας θα προβληθεί τόσο τηλεοπτικά.

Ντέρμπι έχει και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της super league 1. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη! Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live. Μόλις μία ημέρα μετά τον αγώνα του παοκ με τον ολυμπιακό στην τούμπα, στο «κλ. Μείνετε συντονισμένοι στο xamos για την live περιγραφή του ματς την πέμπτη 14/01 στις 19:30. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς. Άλλο ένα ντέρμπι σε εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. O αγώνας θα προβληθεί τόσο τηλεοπτικά. Άσχημα νέα για τον άρη, ο οποίος μία ημέρα πριν τον αγώνα με την αεκ (23/10, 20:00, ερτ3 και live από το sport24) ανακοίνωσε ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της … Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30.

Αρησ Αεκ / Παππάς: Έπαιξε μπάσκετ με τον Τσάμη στην Μύκονο και τον / Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live.. O αγώνας θα προβληθεί τόσο τηλεοπτικά. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η αεκ αντιμετωπίζει τον άρη μέσα στο οακα, απόψε στις 19:30. Μείνετε συντονισμένοι στο xamos για την live περιγραφή του ματς την πέμπτη 14/01 στις 19:30. Η υπηρεσία με τα σκορ της ομάδας αεκ λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ανανεώνεται live. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη θεσσαλονίκη!

LihatTutupKomentar